Hej sommar, nu kör vi!

Äntligen är vår stora turné igång och som vi har längtat!

Förra veckan två dagars repetitioner där vi kört in låtar från vår nya platta, kopplat upp nya prylar och dragit upp planerna. Fina premiärdagar blev det också i Göteborg, Ullared och Örebro.
Nu laddar vi om för en spännande vecka. Dansfestival i Seljord i Norge på torsdag, Råglannaparken i Främmestad på fredag och så klassiska Ekebofestivalen utanför Ängelholm på lördag.
Sommarens vackraste loge (åtminstone en av dom) besöker vi så på söndag, Kulla-Rörum i Skåne.
Med i bagaget har vi alltså låtar från vårt nya album Roadtrip. Självklart kan du köpa plattan ute liksom mängder av fina hattar, tröjor och jackor. Dessutom andra fina saker, som glas för både vin, öl och whisky. Eller en god läskande sommardrink.
Snart är det höst och då tycker vi att ni ska boka in kryssning på Viking Cinderella, där blir det drag vill jag lova. Läs mer här…

Och tänk, nästa år firar vi 50 år! Det gör vi med ett rejält party i vår hemstad Kristianstad Arena på trettondagsafton. Biljetterna säljer som smör i solsken, så vill du försäkra dig om en plats så boka redan nu. Vi lovar en oförglömlig kväll!
Hoppas vi ses där ute i sommar!

PS: Just nu pågår omröstningen till Guldklaven 2016 där vi är nominerade i kategorin Årets Låt, med Leva tills jag dör i duett med Mikael Wiehe. Lägg gärna en röst på oss (eller två): 099-32105. Varje samtal kostar 9.90 och du kan rösta fram till själva Guldklavengalan på söndag den 17 juli.
Veckobrevet (Publicerad )