Hallå!

Hoppas ni har det bra i höstmörkret, även om det varit väldigt soliga dagar – åtminstone nere i Skåne.
Vi rullar på och har haft flera trevliga helger inkl en fullsatt kryssning i Norge.
Glöm förresten inte vår egen LS-kryssning ”Extra allt” på Viking Cinderella. Du kan åka 25 eller 26 oktober (eller varför inte båda resorna) och uppleva massor med skoj. Vi spelar förstås på utresan på kvällen och ihop med Catch. Vi signerar dessutom skivor och vin/öl på återresan. Det blir LS-quiz, LS karaoke, Thomas Deutgen håller ihop allt och lovar många överraskningar med och om Lasse Stefanz! Dessutom Monia Sjöström (från Grönwalls) i pianobaren och sen höjer partytrubaduren Calle Nilsson temperaturen i nöjescaféet med LS hits, boka på Vikingline.se.
Nu på fredag styr vi mot Borås och fantastiska Åhaga. Ett stort och fint ställe med klackarna i taket. Janne Bylund, ståuppkomikern, underhåller alla middagsgäster så boka bord – vi lovar en toppenkväll!
Och inte minst på lördag då vi åker till vår härlige vän Danne Stråhed och hans egen loge Dannero i Skivarp utanför Ystad. Stor buffé, massor av glada människor och inte minst Danne som alltid gästar oss under kvällen.
Vi ses!
Veckobrevet (Publicerad )