Från havet till torra land

En härlig vecka är till ända. Och så fantastiskt kul det blev att ”komma tillbaka” till Viking Cinderella. Underbar publik och ett riktigt hjärtligt mottagande från såväl passagerare som personal. Thomas Deutgen hade sytt ihop ett kanonprogram med artister och aktiviteter, jag undrar om ni ens hann sova?

img_2403
Minnesvärt med såväl Monia i pianobaren som all vacker skönsång (?) i karaokepuben.
Bäst av allt är att bokningen har öppnat till vårens kryssning, 25 och 26 april 2017. Ring Viking Line och boka er resa nu, vi längtar redan!
Och sen blev det två härliga kvällar på Borgen i Norrköping och i Torsby, tack!
Nu vänder vi mot Norrland. Först härligt återseende på Folkets Hus i Östersund, som nästan invaderas av glada norrmän. Och sedan firar vi allhelgonalördag på Bollstabruk Folkets Hus ihop med en av landets bästa arrangörer, Abbe Abrahamsson. Välkommen att ha kul med oss i helgen!

Veckobrevet (Publicerad )