En norrländsk jul

Nu är det bara två spelningar kvar för oss 2016. Och de två sista julborden ska vi med glädje äta i Piteå, Pite Havsbad, på fredag och Aveny i Sundsvall på lördag. Även om det är lång resa är det så kul att komma tillbaka till Norrland, hoppas att vi ses!
Sen tar vi julledigt och umgås med våra goa familjer.
Och laddar för vårt stora 50-årsjubileum på Kristianstad Arena på trettondagsafton den 5 januari 2017. Det finns fortfarande biljetter kvar men inte så många, köp därför snarast. Efter vår konsert bjuder härlige Danne Stråhed på party och dans.
I samband med vår jubileumskväll släpps också vår cd med nyinspelningar av några av våra största hits genom tiderna. Går att förboka här via vår shop redan nu.
Till alla våra fans, samarbetspartners och anställda: ett stort stort tack för ännu ett fantastiskt LS-år! Vi är så glada över att kunna göra det vill gillar allra bäst, så tack och njut nu av härliga juldagar. Krama varandra och så ses vi!
Och glöm inte lyssna på vår julskiva i jul :)
Veckobrevet (Publicerad )