God Jul och Gott Nytt år

Nu har vi gjort årets sista spelningar, ihop med en entusiastisk publik i både Piteå och Sundsvall, lita på att vi kommer tillbaka!
Julen står för dörren och en möjlighet för oss att få andas ut med nära och kära. Äta lite god mat (med betoning på lite) och slappa i soffan.
Hoppas att också ni får njuta av ledighet och trevlig samvaro.

Vi i Lasse Stefanz kan se tillbaka på ett fantastiskt år, det 49:e i ordningen för oss.
Att gå igenom i detalj är svårt, nästan omöjligt. Det är ett högt tempo vi jobbar i, där vi alltid ser framåt och mot nya projekt och mål, och där turnén pågår i princip oavbrutet. Men vi kan konstatera att vi roat och spelat musik för tiotusentals norrmän, finskar och svenskar. Gjort ett fantastiskt album och inte minst träffat er goa fans. Utan er hade vi inte stått på scenen idag så ett stort tack till er för att ni följer oss i vått och torrt. Det är gott med ert stöd och ni ska veta hur mycket vi uppskattar er. Det är inte alltid lätt att vara på turné. Många mil i buss och långa perioder hemifrån. Men musiken och publiken bär oss!

Ett stort tack också till alla som jobbar runt oss. Vårt bokningsbolag och skivbolag som skickar oss kors och tvärs i Norden samt producerar storsäljande skivor. Vårt crew som sliter från tidig morgon till sen kväll och natt med att packa upp och ner våra två ton prylar. Cim, Kia och de övriga på kontoret som sköter fan-club, administration och ekonomi. Självklart alla andra i vår omgivning och arrangörer vi träffar. En bamsekram till er!

Vi ser fram emot 2017 då vi alltså firar 50 år. En svindlande tanke att musiken burit oss så länge (även om Lasse Stefanz också haft sina ”hundår”, fram tills att Bert Karlsson upptäckte oss 1982).
Att se bakåt är egentligen inte vår grej, men vi gör ett undantag och startar året med ett riktigt kalas på trettondagsafton den 5 januari. 50-årsjubileumsshow på hemmaplan (man kan bli nervös för mindre) och Kristianstad Arena. Det finns lite läktarbiljetter kvar, men tipset är att boka snarast eftersom vi och arrangörerna räknar med utsålt – 3 000 personer! På plats underhåller Danne Stråhed och Dynamo samt Thomas Deutgen. Och så bjuder vi på våra hits, en riktig höjdarkväll med dessutom några hemliga gästartister…

Och redan dagen därpå sopar vi ihop konfettin och bjuder upp till årets första ”vanliga” dans- och festkväll, traditionsenligt på härliga Parken i Trelleborg, fredag 6 januari. Och trettonhelgen avslutas på Folkets Park i Arvika, jösses vilken start på 2017!
Till sist två tips: i början av året släpper vi vår jubileumsplatta med nyinspelningar av våra största hits, bl a Du försvann som en vind, Peppelinos bar, I ett fotoalbum, Oh Julie, Världens lyckligaste par mfl. Beställ den via vår hemsida.
Det andra tipset är att boka in vårens häftiga kryssning på Viking Cinderalla, LS extra allt, med massor av underhållning med Lasse Stefanz som tema. All iinfo på vår hemsida.

Sköt om er, ta hand om varandra och en riktigt stor jul- och nyårskram från oss i Lasse Stefanz, Olle, Christer, Jonas, Jocke, Dallas och Gunnar!PS. På juldagen den 25 december sänds P4 Dans som handlar om vårt jubileum 19:30-21:00 på P4.

Musik, Veckobrevet (Publicerad )