Nu rustar vi för julen!

Upploppet är nära, de sista helgerna innan vi tar julledigt innebär många roliga spelningar, och många julbord att äta! Ett angenämt problem att försöka hålla igen, det är så mycket gott i dessa tider.

Glöm inte bort att kika in i vår shop. Där har vi laddat med massor av julklappar, till dig eller dina nära och kära. Inte minst i form av vårt nya album, 50 anniversery! Släpps den 6 januari men du kan redan nu beställa i shoppen.
Och glöm heller inte bort att tänka på våren… Visst kan det kännas avlägset nu men fortare än du anar är det vår och då äntrar vi än en gång Viking Cinderella. Det blev ju så himla lyckat sist och vi gör om kryssningen två kvällar, 25 och 26 april. Se mer här på vår webbsida. Där kan du också läsa om vårt 50-årsjubileum som rycker allt närmare. Köp biljett, snart är det nämligen slutsålt! Kristianstad Arena torsdag 5 januari firar vi och hoppas självklart att många av våra fans är på plats.
Nu på fredag åker vi till Sandra i Kalmar och lördag till Törringelund. Helgen därpå Vetlanda och Huskvarna. Det är bara att följa med!
Veckobrevet (Publicerad )