Nu väntar Västerås och Tidaholm!

Vi har haft några riktigt härliga turnéhelger med mycket folk. Kul!

Nu tvättar vi bussen och laddar om för att åka till Västerås på fredag. Det är tredje året i rad som Thomas Deutgen och Janne Bylund bjuder upp på ACC i Västerås till ett riktigt party. På lördag åker vi till Tidaholmsparken och vi hoppas förstås på många nya och gamla ansikten i publiken.
Glöm inte att kika in i shoppen där vi ständigt har välfyllt sortiment till bra priser!

Och glöm heller inte att boka vårens härliga kryssning på Viking Cinderella 25 och 26 april. En kryssning med ”LS Extra allt”, från quiz och karaoke till specialmeny i a la carterstaurangen, och givetvis spelar vi – denna gång ihop med Danne Stråhed och Dynamo. Monia Sjöström är också på plats i pianobaren och mycket mer. Info och bokning via Viking Lines hemsida, www.vikingline.se
Ha det så gott alla härliga fans!

Veckobrevet (Publicerad )