Snart ut på böljan blå…

Nu våras det, åtminstone i Skåneland! Även om norra Sverige får vänta lite till.
Vi har haft en härlig påskhelg med mycket folk och många kända ansikten. Parallellt med vårfirandet jobbar vi just nu också intensivt med LS nya album som kommer ut i juni…

Nu laddar vi för after work i Nässjö på Almenäs källare på fredag och så Surbrunnsparken i Ystad på lördag. Därefter rullar vi mot Stockholm och vår vårkryssning på Cinderella med namnet ”Lasse Stefanz extra allt”. Och det är verkligen extra allt, från a la carterestaurang till talkshow med Olle Jönsson, LS-karaoke och LS-quiz, och så spelar vi förstås i nattklubben ihop med Danne Stråhed och hans band. 25 och 26 april är vi till sjöss, boka in dig snarast på Viking Line om du inte redan gjort det – hoppas på att få se många goa LS-fans såklart!

Efter båten rullar vi mot Härjedalen. På fredagen blir det Vemdalsskalet, på lördag Tuppens i Bollnäs och på valborgsmässoafton tänder vi många eldar på Hallstaberget i Sollefteå.
Skepp o hoj och vi ses!

Veckobrevet (Publicerad )