Mot Norrland

Nu ska vi ut på en riktig långresa. Vi ska till Norrland dit vi ju inte åker precis varje dag. Visst är resan lång (i vårt fall över 300 mil tur och retur) men väl framme är det alltid väldigt kul och välkomnande.

På fredag blir det spännande då Logen i Täfteå har premiär med ny ägare, nämligen Roger Westblom som driver Öhn i Hedesunda där vi i sommar spelat i 29 år. Och på lördag besöker vi Western Farm i Boden där vi hoppas på många cowboyhattar och mycket yihaa! Vi hoppas verkligen att många sluter upp och gör både Täfteå och Boden till två riktigt minnesvärda kvällar!

I veckan öppnade också bokningen till vår höstkryssning på Viking Cinderella, en kryssning med ”Lasse Stefanz extra allt”. Två fantastiska resor med Lasse Stefanztema från början till slut. 24 och 25 oktober är det dags och vi längtar redan. Gå in på www.vikingline.se och boka och/eller läs mer på vår web, www.lassestefanz.se/kryssning.
Kram på er!

Veckobrevet (Publicerad )