Vilken vecka!

En veckas intensivt turnerande är över och vilken vecka det blev. Först och främst ett stort tack till alla er som kryssade på Viking Cinderella och vår Lasse Stefanzresa – extra allt. Ett sånt mottagande från publiken och det känns i hela kroppen. En stor kram till er! Och bäst av allt, 24 och 25 oktober kliver vi på båten igen och inom kort öppnar bokningen och då får ni information om det via hemsidan/facebook.

Efter den gungande båtresan åkte vi till Vemdalen där 2 100 personer roade sig på ”Skalet”. Härligt att se så många ungdomar dansa (och utklädda). Tuppens i Bollnäs är alltid bra och ”knökat” med folk. Helgen avslutades med mycket positivt bemötande från arrangör och en fullsatt restaurang och hotell på Hallstaberget i Sollelfteå, riktigt kul!
Nu blir resvägen något kortare denna helg. Seghalla loge i Lammhult på fredag och så traditionsenligt Lönsbodadagen på fina Granada Folkets Park i Lönsboda på lördag. Vi ses!

Veckobrevet (Publicerad )