Från hav till land!

En go höst har vi åtminstone här i söder, men vi vet att vädret växlar. I norr har redan första snön kommit. Men vi spelar vidare! Och först ett stort tack till alla fans som kom till Viking Cinderella och vår LS-kryssning, oj så kul att se er och vilket drag det var.
Vi presenterar nästa års båtfärder inom kort här på hemsidan och spelplanen.
Samtidigt håller vi också på i studion med en countryplatta som kommer ut lagom till jul. Perfekt som julklapp till andra, eller till dig själv!
Nu styr vi mot Norrland igen. På fredag återvänder vi till Folkets Hus i Östersund där det alltid är bra drag, inte minst många norrmän på besök. Och på lördag ska vi faktiskt till ett ställe vi inte besökt på över 30 år, nämligen Folkets Hus Äpplet mitt i Umeå. Det blir allhelgonaparty med oss, Janne Bylund och flera andra band. Hoppas vi ses…
Stor kram till er alla!
/LS med personal
cinderella-webb1
Veckobrevet (Publicerad )