Julturné och nytt album!

Kära vänner – vi är så glada över att få presentera ett nytt album, Lasse Stefanz Country winter party!

Fritt från jullåtar, men fyllt av vårt härliga sväng med 14 originallåtar. För det är så att vi alltid spelar in ett gäng fler låtar än vi behöver. Och eftersom vi tycker att de är så bra, är det ju klokast att faktiskt ge ut dom. Och därför bjuder vi på detta lagom till jul. Vi hoppas förstås att ni fans diggar lika mycket som vi. Självklart ska vi också bjuda på ett par av låtarna när vi ses ute på gig. Och på fredag bär det av till Vetlanda och Best Western. Lördagen ses vi i Skåne och klassiska Törringelund. 8 december åker vi till Sandra i Kalmar och lördagen den 9 december spelar vi i Huskvarna Folkets Park.

Och nästa vecka, då kommer vi presentera en nyhet som jag lovar att ni kommer att tycka om! Vi är lite spända inför det vi ska berätta – men väl värt att vänta på!

Musik (Publicerad )