Årets sista turné till Norrland!

Så har vi kommit fram till de två sista spelningarna på ett fantastiskt 2017! Bussen ska tvättas en sista gång för året och sen rulla upp genom Sverige. På fredag återvänder vi till Pite Havsbad där vi bjuder upp till dans tillsammans med Thomas Deutgen som konferencier och dj. Och årets sista gig blir på Aveny i Sundsvall på lördag, hoppas verkligen vi ses och att ni vill komma och dansa in julen med oss!

Året har verkligen varit händelserikt. Våra album har sålt fantastiskt bra, vi har firat 50 år i utsåld arena i Kristianstad, slagit publikrekord och mött så många goa fans.
Efter lördag tar vi välbehövlig julledighet och laddar batterierna (säkert med för mycket go mat). För 2018 blir inte mindre intensivt! Vi ser fram emot vår konserthusturné vi för första gången ska genomföra. Premiär i Hässleholms Kulturhus den 24 april (nästan utsålt där, så boka biljett direkt om du vill gå) och sedan ytterligare sju platser fram till finalen i Halmstad. Biljetterna säljer fantastiskt bra, så boka så snabbt du kan!
Det blir en riktig nostalgikväll med bland annat låtar från förr som vi inte spelar idag, snack om turnélivet förr och nu, roliga klipp och bilder. En konsert om de första ljuva åren… All info finns på webben, lassestefanz.se/konsert.

Till sist – vi i Lasse Stefanz vill från hela vårt hjärta önska våra samarbetspartners, skivbolag, bokningskontor och administration, packare och crew, arrangörer och inte minst er fans och publik – en riktigt god jul och gott nytt år! Ni är alla guld värda för oss och gör att vi orkar köra ett år till, nummer 51 i ordningen…

Veckobrevet (Publicerad )