Idag skapar vi historia!

Efter över 50 år på vägarna har vi fortfarande visioner, idéer och djärva tankar om framtiden. Nu står vi vid en ny milstolpe, Lasse Stefanz in i landets konserthus!
En otroligt nervös och nervpiggande händelse men också helt naturlig. Vi har en stor låtskatt och såklart många turnéminnen och anekdoter att dela med oss av (fast vissa får vi nog hålla för oss själva), nu har vi bestämt att bjuda på dessa i en mer lugn miljö än en stökig dansbana.
Fantastiskt spännande men också utvecklande för oss – och en konsert fylld av minnen, skratt och glädje hos publiken.

Det är utsålt i kväll i Hässleholm men också i Nässjö, Karlstad och Vara. Biljetter kvar i Norrköping, Karlskrona, Kungsbacka och Halmstad. Hela turnéplanen samt info om bokning på lassestefanz.se/konsert.
Hoppas vi ses, ett nytt äventyr väntar runt hörnet för oss, ihop med programledaren och gode vännen Thomas Deutgen.

ls-rep

Konserthusturné (Publicerad )