Snart slutsåld turné!

Nu närmar det sig premiär för vår första konserthusturné någonsin. Det ska sägas att det pirrar ordentligt av nervositet inför detta. Att spela för en dansande och festande publik är en sak, men att spela för sittande och helt lyssnande publik något helt annat. Nu repeterar vi och vi kan lova en föreställning med mycket nostalgi, härliga bilder och roliga minnen.
Har du inte köpt biljett är det hög tid. Slutsålt i Hässleholm, Nässjö och Karlstad. Nästan slutsålt i Vara, Halmstad och Kungsbacka. Några fler biljetter kvar i Norrköping och Karlskrona. All info om konserterna samt länkar till bokning hittar du på lassestefanz.se/konsert.

Dessutom, till konserterna kommer shoppen att innehålla exklusiva tröjor som bara säljs där. Och ett programblad där förordet skrivs av en av våra mest älskade – och kontroversiella – författare.

Förutom detta laddar vi om för en rejäl tur genom landet. Vi ska till Norrbotten. På fredag kärt återseende i Malmfälten. Denna gång på Quality Hotel Lapland och på lördag till nöjesanläggningen Alcatraz i Luleå. Hoppas att vi ses!

Veckobrevet (Publicerad )