Semester, skiva och höstturné

Nu har vi äntligen semester efter en intensiv vår. Vi har ju för första gången gjort konserthusturné och vilken succé det blev. Att veta i förväg hur det skulle bli var svårt. Att spela för en dansande publik, som vi gjort i 50 år, är en sak. Men att spela för sittande och helt lyssande publik är något helt annat. Men med facit i hand något av det absolut roligaste vi någonsin gjort. Den responsen vi fick av publiken var otrolig!

webb-konserthus-ls+publik

I höst gör vi en ny turnésväng och då med lite mer fokus på mellansverige och Norrland. Premiär i Boden den 31 oktober och sen bl a Umeå, Sundsvall och Falun. Men också en konsert på hemmaplan, i Kristianstad. Alla spelplatser, information och länkar till biljettköp via www.lassestefanz.se/konsert
Ifjol blev konserterna utsålda så tipset är att boka redan nu!

Och redan nu kan du också boka vår nya platta Forever som släpps precis lagom till vår långa och härliga sommarturné börjar. Skivan innehållet fantastiska låtar, vi lovar. Inte minst en fin countrylåt med text som översatts av vår gode vän Björn Ranelid.

Glöm inte heller att boka in höstens partykryssning med Viking Cinderella som vi återvänder till den 23 och 24 oktober. All info på www.lassestefanz.se/kryssning och boka gör du via vikingline.se.

Men visst hinner vi också med lite semester. Solen fortsätter att skina på oss och det blir lata dagar hemma. Ett stort tack till vårt crew, ljud och ljus, ja alla ni som jobbar för att vi ska kunna åka Norden runt och leverera härliga låtar med gott sväng!

Konserthusturné, Musik, Veckobrevet (Publicerad )