Sommarturnén igång!

Nu har vi putsat både oss själva och bussen inför sommarturnén som startade i helgen. Massor av folk i både Ullared och Skirö, härligt att så många kom!
Först – ett stort tack till vår goa spelkompis Joacim Svensson som valt att sluta i bandet efter sex intensiva år. Vi önskar honom lycka till med sitt nya liv!

Under sommaren kommer en kär bekantskap att återvända till bandet, nämligen trumpetaren Ola Olsson, som vi hälsar varmt välkommen.
I bagaget har vi också en helt ny skiva, albumet Forever som precis har släppts i dagarna. Vi hoppas och tror att ni gillar det, vi är förstås supernöjda. Några av låtarna känner vi lite extra för, bl a ”När aftonen har stängt sin grind” med text av Björn Ranelid. Skivan finns att beställa på nätet här, eller direkt ute på spelställena i vår shop som också innehåller massa andra trevliga saker att köpa.

Glöm inte att vi i höst kryssar på Viking Cinderella. All info finns på lassestefanz.se/kryssning
Och i höst gör vi också om succén med konserthusturné. Premiär 31 oktober i Boden och läs mer/boka biljett på lassestefanz.se/konsert

Närmast blir det en intensiv vecka. Redan på tisdag den 3 juli spelar vi på Stora Torg ”hemma” i Kristianstad, en gratisspelning så alla är förstås hjärtligt välkomna.
På torsdag dags för traditionsenligt besök i Seljord i Norge och Seljordsfestivalen. Fredagen styr vi till Munkedal och fina Munkedalsparken som öppnar igen. Vi hoppas och tror att ni vill dyka upp där!
På lördag än en gång Ekebofestivalen, där vi faktiskt medverkat alla gånger sedan starten för runt 25 år sedan. Och så avslutar vi på söndag i en av landets absolut vackraste parker, Kulla Rörum. Under de pampiga ekträden bjuder vi upp och hoppas vädret är med oss.
Så nu kör vi – hoppas ni vill följa med!

Veckobrevet (Publicerad )