Hösten är här!

Vilken sommar vi haft. Het i flera bemärkelser. Dels förstås vädret och dels stort publiktryck på väldigt många ställen. Tack alla goa fans för att ni kommer ut och diggar eller dansar.

Så har vi haft semester och är redo för en intensiv höst. Först av allt vill vi påminna om två härliga händelser.
23 och 24 oktober är det dags för återkomst till Viking Cinderella. Hytterna går åt så boka snarast om du vill åka en kryss eller varför inte två. En fantastisk upplevelse med LS-quiz, LS-karaoke, talkshow, signeringar och en massa annat kul. All info på www.lassestefanz.se/kryssning.
Den 31 oktober är det sedan premiär för vår konsertturné som för oss först av allt till Norrland och Boden där vi har premiär. Missa inte möjligheten att se och höra oss berätta historien från starten 1967 och framåt. Massor med gamla goa låtar och en hel del överraskningar. All bokning och info via www.lassestefanz.se/konsert.
Nu till helgen blir det Norrland. Först på Lastbilsträffen i Ramsele och på lördag 15 september bjuder vi upp till dans och party på OSD i Östersund där vi alltid brukar ha många dansglada gäster, inte minst från Norge. Passa på när vi kommer till Norrland, så vi ses kära vänner!

Veckobrevet (Publicerad )