Snart stundar LS-kryss och konsert!

I skrivande stund njuter vi av lite ledighet men passar på att påminna om härliga händelser i höst! Den 23 och 24 oktober åker vi ut på Ålands hav med Viking Cinderella och en riktigt roliga LS-kryss. Förutom att vi spelar ombord gästas båten av Skåningarna. Det blir underhållning i såväl puben som pianobaren och självklart blir det LS-karaoke och LS-quiz med fina priser. Talkshow med Olle Jönsson och Thomas Deutgen samt signeringar och inte minst alla goa LS-fans. Boka snarast en eller två kryssningar på vikingline.se eller 08-4524000. vikingline.se eller 08-4524000.

Och snart åker vi på vår andra konserthusturné! Den första blev i det närmaste utsåld och vi hoppas förstås på en lika lyckad säsong igen. Du får höra massor av låtar vi spelat genom åren, en hel del musikaliska överraskningar och så roliga anekdoter och minnen som Thomas Deutgen syr ihop. All info och länkar till var du köper biljetter hittar du här: www.lassestefanz.se/konsert

31 oktober Boden, Sagateatern
1 november Umeå, Folkets Hus Idun
3 november Sundsvall, Tonhallen
7 november Kristianstad, Kulturkvarteret (fåtal kvar)
8 november Ystad, Teatern (utsålt)
9 november Askersund, Sjöängen
21 november Karlstad, Scalateatern
22 november Falun, Kulturhuset
Konserthusturné, Nomineringar Priser, Spelningar (Publicerad )