Ny saxofonist i bandet!

I början av sommaren valde Joacim Svensson att avsluta sitt uppdrag som saxofonist i Lasse Stefanz för att istället återgå till sin civila karriär. Samtidigt som arbetet påbörjades med att hitta en ersättare hoppade Simon Lindberg in som vikarie under sommarens turné.

Nu har dock Lasse Stefanz hittat den musiker man med ljus och lykta letat efter under några månaders tid. Valet föll på Henrik ”Henke” Svensson som förutom sax även spelar dragspel och klaviatur. Henke har sedan starten 1987 varit kapellmästare i Kindberg med vilka han spelade fram till bandets nedläggning tidigare i år.

”Jag är supertaggad och ser väldigt mycket fram emot spela med ett av Nordens största band alla kategorier. Det är en pojkdröm som går i uppfyllelse” hälsar Henrik Svensson stolt. Henke kastas direkt in i hetluften då Lasse Stefanz medverkar i Diabetesgalan på TV3 imorgon onsdag 14/11.

Lasse Stefanz vill passa på att tacka Joacim Svensson för några fantastiska år tillsammans och samtidigt hälsa Henke välkommen i gänget.

Nyheter (Publicerad )