Final i Norrland!

Nu har vi så kommit fram till årets sista spelningar!
Det har varit en hektisk och härlig höst med gig på danser och i konserthus. Men nu blir det skönt med julledigt och ladda batterierna. Varmt välkommen till Henrik Svensson som nu börjat bli varm i kläderna.

Glöm inte att du redan nu kan boka vårens konserthusbesök.
16 januari Vara, 14 februari Kungsbacka, 15 februari Uddevalla och 16 februari Kalmar. Ytterligare datum tillkommer.
All info och länkar via lassestefanz.se/konsert.

Och även den häftiga LS-kryssningen på Viking Cinderella är bokningsbar. LS-quiz, karaoke, talkshow, signeringar och musik förstås. 7 och 8 maj avgår båten och du bokar direkt via Viking Line (vikingline.se eller 08-452 40 00).

Vi avslutar årets turnerande i Norrland. På fredag blir det julbord och party på Hotell Lappland i Lycksele ihop med Thomas Deutgen som DJ. På lördag ännu ett kärt återbesök på klassiska Aveny i Sundsvall. Varmt välkommen alla!

Till sist en god jul till er goa fans som gör att vi år efter år kan göra det bästa vi vill. Och god jul alla som jobbar för oss och runt oss, ni är guld värda!

Nyheter (Publicerad )