Vig dig på LS-kryss!

Hoppas ni har det bra ute i kylan och rusket, vi hade ett riktigt snöoväder när vi körde hem från Norrland i helgen. Det är bara att hoppas att det snart blir tö!

Vi fortsätter med konserterna och i dagsläget finns det fåtal biljetter kvar till Kungsbacka (14 feb) och Kalmar (16 feb). Men i april gör vi fem nya konserter och på vår hemsida: www.lassestefanz.se/konsert kan du se de nya orterna inom kort. Biljettförsäljningen kommer strax att starta och det är i Ystad, Kristianstad, Mjölby, Västervik och Växjö samt Oskarshamn.

I vår är det ju än en gång dags för kryssning på Viking Cinderella! Redan nu har många hundra bokat varje kryssning som går den 7 och 8 maj. All info finns på www.lassestefanz.se/kryssning
En nyhet är att vår sångare Olle Jönsson nu fått klart från Länsstyrelsen att han är vigselförrättare. Det gör att vi kommer att erbjuda vigsel på LS-kryssen i maj.
Känner du och din partner att det är dags att gifta sig på ett annorlunda sätt, ta då chansen ombord på Cinderella och låt Olle Jönsson bli den som för er samman.
För info: Mikael Dunbäck, försäljningschef Viking Line,
Ring: 070/452 42 78.

I höst kommer det dessutom att hända flera nya härliga grejer runt Lasse Stefanz, vi återkommer så fort vi har möjlighet att berätta!

Nu åker vi mot Norge. På fredag i Gol Storefjell och lördag på Medis i Säffle tätt följt av ett par konserter. Hoppas att vi ses därute. Kram!


Nyheter (Publicerad )