Nu är våren här!

Strålande sol i Skåne och snö i norr. Men vi går i alla fall åt rätt håll och vi pustar ut efter flera fantastiska konserter och roliga danser.

Vad gäller konserterna gör vi en ny sväng i år och du som inte sett är hjärtligt välkommen, det är oftast utsålt och otroligt mycket lovord – vi är ödmjukt tacksamma för detta!24 april Ystad, 25 april Kristianstad, 26 april Mjölby, 27 april Västervik och 28 april Växjö samt 10 maj Oskarshamn (bara ett fåtal platser kvar där). All info och biljettlänkar via lassestefanz.se/konsert.

Och när vi ändå påminner så gör vi det om vårens härligaste party, nämligen LS-kryssningen på Viking Cinderella. Över tusen bokade per resa som i år är tisdag 7 maj och onsdag 8 maj. Massor av roliga happenings och självklart spelar vi ombord. All info och länkar till bokning på lassestefanz.se/kryssning.

Nu laddar vi om för en härlig helg som startar på fredag i Grevieparken och på lördag blir det Tidaholm. Veckan därpå till Ritz i Örebro för alltid slutsåld afterwork och därefter Norge och Letohallen i Eidsvoll.Vi ses!

Nyheter (Publicerad )