Från konsert till kryssning och krogshow!

Vilka härliga veckor vi haft med framförallt mycket folk ute på konserterna. Ett stort tack till alla er som kommit! Visst är det en anspänning att spela för en sittande publik som har fullt fokus på oss, men gensvaret är belöningen.

Nu bokar vi en konserthusvecka i höst och sedan tre olika turnéperioder under våren 2020. Inom kort kommer vi att släppa alla dagar, det blir många nya platser och ett par fina återkommande.

Glöm inte vår krogshow i höst. Vi är så stolta över att för första gången göra den typen av underhållning. Platsen är klassiska Kajskjul8 i Göteborg och har du inte bokat 13 eller 14 september är det hög tid att göra det nu! Det blir en helkväll med trerättersmeny och vår konsert. Allt avslutas med LS-karaoke.

Och på tal om karaoke. Nästa vecka, 7 och 8 maj, lättar vi med Viking Cinderella för två dagars kryss under namnet LS Extra Allt. Det blir ju karaoke, talkshow, LS-quiz, signeringar, härligt mingel och så party med oss, Framed och flera andra. Dessutom premiär för vigsel ombord med Olle Jönsson som vigselförrättare. Det finns några hytter kvar, så boka genast via Viking Line (eller läs mer på lassestefanz.se/kryssning).

Fast först ses vi i Sägnernas Hus i Sandhem på fredag och så Bokskogen i Burseryd lördag. 

Nyheter (Publicerad )