Premiär för vår krogshow i höst!

Äntligen får vi berätta en härlig nyhet för er, vi ska för första gången på 52 år göra en klassisk krogshow och det blir på Kajskjul8 i Göteborg i höst!

Fre 13 och lör 14 september är det dags att bjuda på vår konsertföreställning ihop med en fantastiskt välsmakande trerättersmiddag. Det blir dessutom helt nya låtar och nya galna turnéminnen så ni som tidigare sett vår föreställning De första ljuva åren kan med gott samvete boka in Göteborg (även om vi givetvis också spelar våra ”klassiker”). Roligt och spännande blir det, självklart är vi i sällskap av Thomas Deutgen som leder kvällen och när föreställningen är klar vid 23.30 får ni absolut inte gå hem, ty då är det dags för alla gäster att ta ton i vår LS-karaoke!

All info och bokning görs på www.kajskjul8.se eller så kan ni läsa mer här: www.lassestefanz.se/krogshow.


För övrigt vill vi puffa för våra konserter i Ystad (onsd 24 april), Kristianstad (tors 25 april), Mjölby (fre 26 april) och Västervik (lör 27 april) och Växjö (sön 28 april).
Boka din biljett via www.lassestefanz.se/konsert.
Självklart spelar vi upp till dans också!

Alla aktuella spelplatser med sommarens turnéplan inkluderad hittar du här på webben.Och snart kryssar vi på Viking Cinderella. 7 och 8 maj, hög tid att boka din biljett om du inte redan gjort det. Vi ses!

Nyheter (Publicerad )