Ny skiva, semester och sommarturné

Hej alla goa fans! Nu laddar vi batterierna ordentligt med semester efter en intensiv vår, som ju innehållit mängder av roliga spelningar, konserter och planering för kommande projekt. Men vi ligger inte helt på latsidan. Lagom till midsommarsillen släpper vi äntligen ett nytt album som du kan förhandsboka via vår sajt redan nu. Det blir ett kanonalbum med riktigt bra LS-låtar som vi hoppas att ni kommer älska lika mycket som vi gör.

Sedan förbereder vi oss för en fullspäckad sommarturné över tre länder. Vi spelar på stadsfestivaler, gamla sommarlogar, härliga uteplatser och vackra Folkets Parker. Kolla i turnéplanen så du inte missar oss.

I höst gör vi också krogshow för första gången. 13 och 14 september har vi föreställning och trerättersmiddag på Kajskjul8 i Göteborg (fåtal biljetter finns kvar till 13 sept) men vi har nu släppt ytterligare två dagar i december. Gå in på kajskjul8.se för info och bokning.

22 och 23 oktober återvänder vi till Viking Cinderella för en härlig och häftig höstkryssning, bokningen har precis öppnat och allt läser du om på vikingline.se.

Vecka 45 har vi tre konserter med vår föreställning, som fått fantastisk kritik överallt. Torsdag 7 nov i Hässleholm, 8 nov Värnamo och 9 nov Karlshamn. Biljetterna säljer väldigt bra så boka redan nu.

Vi längtar redan efter att ses, en stor sommarkram till er från oss alla i Lasse Stefanz med crew!

Veckobrevet (Publicerad )