Breaking news!

Lasse Stefanz första dansband någonsin på Rival i Stockholm. Biljetter släpps idag!

Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 52 år kommer nu, som första dansband någonsin, till Rival i Stockholm med sin ute i landet bejublade och utsålda konsert-föreställning De första ljuva åren!
Konserten äger rum torsd 9 januari 2020. Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.

Sedan snart två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur…

– Det känns både spännande och hedrande att få komma till Stockholm med vår föreställning. Ute i landet har den sålt väldigt bra, men det är alltid nervöst med huvudstaden, säger bandets sångare sedan starten 1967, Olle Jönsson.

BOKA HÄR:
https://www.ticketmaster.se/event/lasse-stefanz-de-forsta-ljuva-aren-biljetter/556635

Konserthusturné, Spelningar (Publicerad )