Nya konsertdatum!

Vilken helg vi haft, med två utsålda kvällar på Kajskjul8  i Göteborg (se bilden) där vi hade premiär för vår krogshow. Nervöst men så himla kul. Tack alla som kom! Den 19 och 20 december (torsdag och fredag) är vi tillbaka där för ytterligare två föreställningar, publiken var lyrisk så missa inte detta.

Sedan släpper vi nu ytterligare datum för vår uppskattade föreställning De första ljuva åren!
Den 10 januari besöker vi konserthuset i Linköping och den 11 januari är vi i Jönköping (9 januari Rival i Stockholm). Biljetterna är nu bokningsbara och kan köpas via lassestefanz.se/konsert där du också får all info.

Glöm inte heller att det nu närmar sig LS-kryss den 22 och 23 oktober. Det är hårt tryck på bokningen så säkra din plats nu. Mer info på lassestefanz.se/kryssning.

Nu på fredag besöker vi Mortens krog i Uddevalla för en riktig fredagsshow. På lördag blir det Karlsholme Folkets Park i Mariestad, hoppas att vi ses!

Nyheter (Publicerad )