Konserter och julparty!

Vilka härliga spelningar vi har haft trots att höstmörkret sänkt sig över Sverige. Två dagar till havs med massor av glada LS-fans. 28 och 29 april nästa år är det dags igen på Viking Cinderella, boka in de dagarna redan nu.

Och nu laddar vi för konserthelg. Utsålt i Hässleholm och Värnamo men ett fåtal biljetter finns kvar till Stadsteatern i Karlshamn på lördag. På tal om Karlshamn, dit kommer vi för övrigt på trettonafton och bjuder upp till just trettondagsparty på hotell Best Western som bygger evenemangsarena med plats för 600 matgäster, hoppas vi ses där.

Strax stundar också två klassiska spelställen för oss. Fre 15 november är vi på Borgen i Norrköping och lördag på Ekebo, där brukar det alltid bli riktigt bra drag.

Glöm inte att vi har en egen julfest också – Lasse Stefanz magiska jul, på Kristianstad Arena fredag 29 november. Stort julbord, uppträdande av magiker och partytrubadurer och så bjuder vi upp till dans och fest. Biljetterna går som smör i solen så passa på att fixa biljetter till det julkalaset.

PS, kolla gärna in vår sida lassestefanz.se/konsert för aktuella datum. Rival i Stockhollm är bara ett av ställena vi är på nästa år. Även Vara Konserthus, Bollnäs och Linköping finns med.Kramar från alla oss i LS

Veckobrevet (Publicerad )