Krogshow avslutar året!

Kära vänner, snart avslutar vi ett riktigt bra LS-år med många härliga spelningar. Men vi har lite kvar och vi hoppas förstås att ni är på hugget så här före jul.

På fredag kommer vi till Umeå, där vi verkligen inte är ofta nuförtiden, så varmt välkommen till Folkets Hus Äpplet och ett riktigt julkalas.Det blir också kalas på lördag då vi traditionsenligt gästar Aveny i Sundsvall.

Veckan därpå vill vi slå ett extra slag för. Då gör vi ytterligare två krogshower på Kajskjul8 i Göteborg (torsdag 19 och 20 december).
Vi var där i september och hade utsålt! Vi bjuder på vår historia och hits och publiken får njuta av en god trerättersmiddag under tiden (det finns också showplats att köpa). Till torsdagen finns det biljetter kvar, så boka och upplev en fantastisk kväll.

Årets sista spelning blir sedan i Ystad och Surbrunnsparken.Därefter tar vi jullov!
Hoppas vi ses i vimlet.

Nyheter (Publicerad )