Anders ”Dallas” Dahlgren, bas och sång

dallas-bellevue

Anders ”Dallas” Dahlgren är senaste medlemmen in i Lasse Stefanz. På trettondagsafton 2015 gjorde han sin första spelning med bandet i Karlshamn. Då fick han äntligen stå på scenen med sina ungdomsidoler.
– Jag lyssnade ju på massor av musik förstås, men när jag blev lite äldre var det mycket Lasse Stefanz. De har ett särskilt sväng i musiken och låtarna som är svårt att förklara, man känner det i kroppen.
”Dallas” hamnade redan från 20-årsåldern i band och har spelat i många olika konstellationer. Gemensamt för alla band är att de haft Lasse Stefanzlåtar på
repertoaren. Någonstans i bakhuvudet fanns förstås en dröm om att få spela med bandet, men inget han trodde skulle bli verklighet.
– En dag ringde telefonen och det var Christer. Jag trodde någon skämtade med mig. Men han ville verkligen att jag skulle börja och det är klart att det bara fanns ett svar att ge, ett stort ja. Och jag stortrivs verkligen. Visst är det speciellt att komma sist in i ett gäng där stommen spelat i 50 år, men jag lär hela tiden och det är underbart att få stå på scenen ihop med dom inför så många människor.


<<< Tillbaka