Dags igen för partykryss med Lasse Stefanz på Cinderella!

Boka kryssningen enkelt via web: www.vikingline.se, eller 08-452 40 00

Datum: Tisdag 7 och onsdag 8 maj 2019.

Nu är det äntligen dags igen för den omåttligt populära LS-kryssen på Viking Cinderella! Biljetterna är bokningsbara till vårens härligaste dans- och partykryssning ihop med alla LS-fans. 22 oförglömliga timmar per kryssning där du förstås kan åka en resa, eller varför inte båda? Hela båten genomsyras av Lasse Stefanz, från livemusik i nattklubben till quiz och karaoke, talkshow och mycket mer. Helt enkelt ”Lasse Stefanz extra allt”. Redan nu har flera hundra bokat så säkra din plats redan nu!

Du kan njuta av Calle Nilsson duo som höjer temperaturen i Melody med partylåtar och inte minst den häftiga LS-karaoken. En succé som självklart är tillbaka på både utresa och hemresa. Dessutom lite mer ”mogna” toner med dansbandet Janssons. I pianobaren blir det sköna toner med Cinderellas barpianist Mikael Felhendler. I puben finns också rutinerade Andreas Sjöling.
Inne i nattklubben Étage blir det förstås en helkväll med legendarerna Lasse Stefanz . Ihop med dem spelar populära bandet countrydansbandet Framed.
Resans konferencier och värd är radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som också håller i resans spännande LS-quiz med exklusiva priser!

På returresan blir det dansmusik av Framed i nattklubben, skönt pianohäng, karaoke och frågesport. Dessutom signering med Lasse Stefanz där du har möjlighet att träffa dina idoler, och så talkshow med Olle Jönsson och Thomas Deutgen.

Ja, en resa fylld av musik och glada upptåg!

Datum: Tisdag 7 maj och onsdag 8 maj. (Utresa kl 18.00 och åter 15.15)
Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se
(Du behöver alltså inte ringa och boka utan kan gör det direkt online)
Vill du ringa Viking Line: 08-452 40 00.

OBS, om du åker två kryssningar kan du lätt och smidigt lämna ditt bagage ombord för att sedan kliva av och checka in på nytt. Du får då gå ombord först av alla.

Mat och dryck:
Viking Cinderellas klassiska smörgåsbord, härlig a la carte, skaldjur eller grillat. Matmöjligheterna är många. Inför LS-kryssningen kan du med smidigt förboka din måltid för att säkra din plats, liksom frukost och lunch.

Barerna är öppna direkt efter avgång och självklart kan du stilla din hunger långt in på natten med mackor och småvarmt.
Konferera och förena nytta med nöje!
Boka någon av Viking Cinderellas fullutrustade konferensrum till mycket förmånliga priser. Ta med jobbarkompisarna och förena nytta med nöje. Från små smidiga konferensrum till stor salong för 200 personer.
Resa och parkera:
BUSS: Hela Viking Lines stora bussnät finns att tillgå. Bussarna kör från en mängd städer i Sverige till och från Viking Cinderella! Boka redan idag.
BIL: Bästa och framförallt säkraste sättet för dig med bil är att boka p-plats ombord på båten. Det är mycket smidigare än att parkera utanför terminalen.
För löpande info och tävlingar:

https://www.facebook.com/events/1152016878291299/