Höstens partykryssning på Viking Cinderella

Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se, kod STEFANZ

(Du behöver alltså inte ringa och boka utan kan göra det direkt online)

Datum: Tisdag 24 och onsdag 25 oktober 2017.
Vilken succé det blivit med Lasse Stefanz på Viking Cinderella! Och nu är det dags igen. Biljetterna är bokningsbara till höstens härligaste dans- och partykryssning ihop med alla LS-fans. 22 oförglömliga timmar per kryssning där du förstås kan åka en resa, eller varför inte båda? Hela båten genomsyras av Lasse Stefanz, från livemusik i nattklubben till quiz och karaoke, talkshow och LS-vin. Helt enkelt ”Lasse Stefanz extra allt”.

Du kan njuta av Calle Nilsson duo som höjer temperaturen i Melody med partylåtar och inte minst LS-karaoke. En succé som självklart är tillbaka på både utresa och hemresa. I pianobaren återfinns Monia Sjöström (från Grönwalls) och Per Strandberg. De bjuder på sköna låtar och givetvis LS-hits.
Inne i nattklubben Étage blir det en helkväll med Lasse Stefanz. Ihop med legenderna spelar det nya bandet, som snabbt fått en stor danspublik; Skåningarna. Resans konferencier och värd är radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som också håller i resans spännande LS-quiz med exklusiva priser!

På returresan blir det dansmusik av Skåningarna i nattklubben, skönt pianohäng med Monia och Per, karaoke och frågesport. Dessutom signering med Lasse Stefanz där du har möjlighet att träffa dina idoler, och dessutom talkshow med Olle Jönsson och Thomas Deutgen.
Avslutningsvis också en helt ny bekantskap; countrygruppen Halm från Umeå med massor av countryhits.

Ja, en resa fylld av musik och glada upptåg!

Datum: Tisdag 24 oktober och onsdag 25 oktober. (Utresa kl 18.00 och åter 15.15)
Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se, kod STEFANZ
(Du behöver alltså inte ringa och boka utan kan gör det direkt online)
Vill du ringa Viking Line: 08-452 40 00.

Prisexempel per hytt

C-hytt, 4 personer, 700 kr
B-hytt insides, 4 personer, 800 kr
B-hytt insides, 2 personer, 800 kr
A-hytt utsides, 4 personer, 1 200 kr
A-hytt utsides, 2 personer, 1 200 kr
Lyxhytter från 2 200 kr.
För utförliga hyttbeskrivningar, se Vikingline.se och klicka på Viking Cinderella och Ombord.

Mat och dryck:
Viking Cinderellas klassiska smörgåsbord, härlig a la carte, skaldjur eller grillat. Matmöjligheterna är många. Inför LS-kryssningen kan du med fördel förboka din måltid för att säkra din plats, liksom frukost och lunch.
Barerna är öppna direkt efter avgång och självklart kan du stilla din hunger långt in på natten med mackor och småvarmt.
Boka specialkomponerade Lasse Stefanzmenyn!
Till kryssningen lyfter Viking Cinderella ut sin a la cartemeny och sätter istället in en för kryssningen särskild meny som presenteras här nedan.
Länk till menyn

Konferera och förena nytta med nöje!
Boka någon av Viking Cinderellas fullutrustade konferensrum till mycket förmånliga priser. Ta med jobbarkompisarna och förena nytta med nöje. Från små smidiga konferensrum till stor salong för 200 personer.

Resa och parkera:
BUSS: Hela Viking Lines stora bussnät finns att tillgå. Bussarna kör från en mängd städer i Sverige till och från Viking Cinderella för ett mycket förmånligt pris, endast 150 kr t/r!
BIL: Bästa och framförallt säkraste sättet för dig med bil är att boka p-plats ombord på båten. Endast 150 kr. Det är mycket smidigare än att parkera utanför terminalen.
För tävlingar och löpande information, se Facebook sök evenemanget Lasse Stefanz på Cinderella!