Lasse Stefanz åter på Viking Cinderella

Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se, eller 08-452 40 00

Datum: Tisdag 23 och onsdag 24 oktober 2017.

Vilken succé det blivit med Lasse Stefanz på Viking Cinderella! Efter ett uppehåll är det äntligen dags igen. Biljetterna är bokningsbara till höstens härligaste dans- och partykryssning ihop med alla LS-fans. 22 oförglömliga timmar per kryssning där du förstås kan åka en resa, eller varför inte båda? Hela båten genomsyras av Lasse Stefanz, från livemusik i nattklubben till quiz och karaoke, talkshow och LS-vin. Helt enkelt ”Lasse Stefanz extra allt”. Dessutom, gratis bussanslutning med Viking Lines bussnät!

Du kan njuta av Calle Nilsson duo som höjer temperaturen i Melody med partylåtar och inte minst den omåttligt populära LS-karaoken. En succé som självklart är tillbaka på både utresa och hemresa. Dessutom lite mer ”mogna” toner med dansbandet Junix. I pianobaren blir det sköna toner med Cinderellas barpianist Maurice Anton som givetvis bl a bjuder på LS-hits. I puben finns också rutinerade Andreas Jansson.
Inne i nattklubben Étage blir det förstås en helkväll med legendarerna Lasse Stefanz . Ihop med dem spelar populära bandet Skåningarna.
Resans konferencier och värd är radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som också håller i resans spännande LS-quiz med exklusiva priser!

På returresan blir det dansmusik av Skåningarna i nattklubben, skönt pianohäng, karaoke och frågesport. Dessutom signering med Lasse Stefanz där du har möjlighet att träffa dina idoler, och så talkshow med Olle Jönsson och Thomas Deutgen.

Ja, en resa fylld av musik och glada upptåg!

Datum: Tisdag 23 oktober och onsdag 24 oktober. (Utresa kl 18.00 och åter 15.15)
Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se
(Du behöver alltså inte ringa och boka utan kan gör det direkt online)
Vill du ringa Viking Line: 08-452 40 00.

OBS, om du åker två kryssningar kan du lätt och smidigt lämna ditt bagage ombord för att sedan kliva av och checka in på nytt. Du får då gå ombord först av alla.

Mat och dryck:
Viking Cinderellas klassiska smörgåsbord, härlig a la carte, skaldjur eller grillat. Matmöjligheterna är många. Inför LS-kryssningen kan du med fördel förboka din måltid för att säkra din plats, liksom frukost och lunch.

Barerna är öppna direkt efter avgång och självklart kan du stilla din hunger långt in på natten med mackor och småvarmt.
Konferera och förena nytta med nöje!
Boka någon av Viking Cinderellas fullutrustade konferensrum till mycket förmånliga priser. Ta med jobbarkompisarna och förena nytta med nöje. Från små smidiga konferensrum till stor salong för 200 personer.
Resa och parkera:
BUSS: Hela Viking Lines stora bussnät finns att tillgå. Bussarna kör från en mängd städer i Sverige till och från Viking Cinderella alldeles gratis! Boka redan idag.
BIL: Bästa och framförallt säkraste sättet för dig med bil är att boka p-plats ombord på båten. Det är mycket smidigare än att parkera utanför terminalen.