Kryssning på Viking Cinderella

kampanj-kryssning2017

Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se, kod LASSE
(Du behöver alltså inte ringa och boka utan kan gör det direkt online)

Datum: Tisdag 25 april och onsdag 26 april 2017.
Passa på – publikrusning!

Nordens största dansband gjorde succé i våras när man mönstrade på Viking Cinderella. Och nu är det hög tid att boka in vårens kryssningar som blir minst lika fantastiska som de föregående. 22 oförglömliga timmar per kryssning. Boka en resa, eller varför inte två. Hela båten genomsyras av Lasse Stefanz, från livemusik i nattklubben till frågesport och särskilda LS-menyer i a la carterestaurangen. Helt enkelt Lasse Stefanz extra allt!

På utresan kan du njuta av Calle Nilsson som höjer temperaturen i Nöjescaféet med partylåtar och inte minst LS-karaoke. En succé som självklart är tillbaka. I pianobaren återfinns Monia Sjöström och Niclas Brandt från Grönwalls. De bjuder på sköna låtar och givetvis LS-hits.
Inne i nattklubben Etage blir det en helkväll med Lasse Stefanz. En Nyhet är att Sveriges svängigaste skåning, Danne Stråhed och hans band Dynamo, spelar ihop med Lasse Stefanz i Etage. Resans konferencier och värd är Thomas Deutgen som också håller i resans spännande LS-quiz med fina priser!

På returresan blir det dansmusik av Danne Stråhed & Dynamo i nattklubben, skönt pianohäng med Monia och Niclas, karaoke och frågesport. Dessutom signering med Lasse Stefanz, talkshow med Olle Jönsson och så nyheten LS-allsång!
Ja, en resa fylld av musik och glada upptåg!

Kryssning från endast 175 kr.
Åk en kryss, eller varför inte två!

Datum: Tisdag 25 april och onsdag 26 april. (Utresa kl 18.00 och åter 15.15)
Boka kryssningen enkelt via webben: www.vikingline.se, kod LASSE
(Du behöver alltså inte ringa och boka utan kan gör det direkt online)

Prisexempel per hytt

C-hytt, 4 personer, 800 kr
B-hytt insides, 4 personer, 800 kr
B-hytt insides, 2 personer, 800 kr
A-hytt utsides, 4 personer, 1 200 kr
A-hytt utsides, 2 personer, 1 200 kr
Lyxhytter från 2 700 kr.
För utförliga hyttbeskrivningar, se Vikingline.se och klicka på Viking Cinderella och Ombord.

Mat och dryck:
Viking Cinderellas klassiska smörgåsbord, härlig a la carte, skaldjur eller grillat. Matmöjligheterna är många. Inför LS-kryssningen kan du med fördel förboka din måltid för att säkra din plats, liksom frukost och lunch.
Barerna är öppna direkt efter avgång och självklart kan du stilla din hunger långt in på natten med mackor och småvarmt.
Boka specialkomponerade Lasse Stefanzmenyn! Till kryssningen lyfter Viking Cinderella ut sin a la cartemeny och sätter istället in en för kryssningen särskild meny som presenteras här nedan inom kort. Erbjudande: Boka valfri trerättersmeny!
Mer information om menyn och bokning hittar du här

 

Konferera och förena nytta med nöje!
Boka någon av Viking Cinderellas fullutrustade konferensrum till mycket förmånliga priser. Ta med jobbarkompisarna och förena nytta med nöje. Från små smidiga konferensrum till stor salong för 200 personer. Gör

 

Resa och parkera:
BUSS: Hela Viking Lines stora bussnät finns att tillgå. Bussarna kör från en mängd städer i Sverige till och från Viking Cinderella för ett mycket förmånligt pris, endast 150 kr t/r!
BIL: Bästa och framförallt säkraste sättet för dig med bil är att boka p-plats ombord på båten. Endast 150 kr. Det är mycket smidigare än att parkera utanför terminalen.

 

För tävlingar mm, se Facebook och evenemanget ”Lasse Stefanz på Cinderella