Viktig information!

Med anledning av publikbegränsningarna pga coronaviruset kommer här info om de två kommande helgerna.

Fredag 13 mars: Spelningen på Ritz i Örebro genomförs men med en publikbegränsning på max 500 personer. För frågor kontakta arrangören.
Lördag 14 mars: Dansgalan i Älmhult ihop med Vikingarna är INSTÄLLD. Den flyttas till lördag 19 september istället och köpta biljetter gäller till den kvällen. För ev återbetalning av biljetter kontakta biljettleverantören (Nortic).
Fredag 20 mars: Konserten på Åhaga i Borås genomförs men med en publikbegränsning på max 500 personer. Det finns en spärr som gör att det inte bokas fler än tillåtet (det finns biljetter kvar i dagsläget). Redan köpta biljetter återlöses ej (om du inte har tecknat särskild försäkring). Bokning/info på www.ahaga.se
Lördag 20 mars: Konserten på Halmstad Teater i Halmstad genomförs men med en publikbegränsning på max 500 personer. Det finns en spärr som gör att det inte bokas fler än tillåtet (det finns ett fåtal biljetter kvar). Redan köpta biljetter återlöses ej (om du inte har tecknat särskild försäkring). Bokning/info på www.ticketmaster.se
De spelningar som ligger därefter får vi och bokningsbolaget återkomma till!

Lasse Stefanz kryssning på Viking Cinderella genomförs som planerat då färjetrafik inte omfattas av den nya publikbegränsningen. Viking Line erbjuder dock fri avbokning/ombokning. Mer info på www.vikingline.se

Nyheter (Publicerad )