Dig Ska Jag Älska 1996

CD singel


1. Dig Ska Jag Älska

Hörde du sången dom sjunger min kära hör du de vågor som slår mot land vi e tillsammans, vill hålla dig nära och gå längst havet där hand i hand Vi följer vägen som leder mot stranden i den stunden vi har varann, då vill jag älska och hålla dig nära Så länge jag nånsin kan Dig vill jag älska och dela min kärlek i glädje och i sorg Dig vill jag älska för alltid va nära så länge du finns hos mig det är dig jag vill älska de stunder i livet i mörker och i ljus dig vill jag älska, för alltid va nära så länge jag finns hos dig hör du hur fåglarna sjunger i träden, hör du hur vindarna viskar ditt namn vi e tillsammans för evigt min kära, jag vill hålla dig i min famn Vi följer vägen som leder mot stranden, i den stunden vi har varann Då vill jag älska och hålla dig nära, så länge jag nånsin kan Dig vill jag älska och dela min kärlek, i glädje och i sorg dig vill jag älska, för alltid va nära så länge du finns hos mig det är dig jag vill älska de stunder i livet, i mörker och i ljus dig vill jag älska, för alltid va nära, så länge jag finns hos dig dig vill jag älska och dela min kärlek i glädje och i sorg dig vill jag älska för alltid va nära så länge du finns hos mig det är dig jag vill älska de stunder i livet i mörker och i ljus dig jag vill älska för alltid va nära så länge jag finns hos dig Från albumet Dig Ska Jag Älska