top of page

Dig Ska Jag Älska 1996

CD singel


1. Dig Ska Jag Älska

Hörde du sången dom sjunger min kära hör du de vågor som slår mot land vi e tillsammans, vill hålla dig nära och gå längst havet där hand i hand Vi följer vägen som leder mot stranden i den stunden vi har varann, då vill jag älska och hålla dig nära Så länge jag nånsin kan Dig vill jag älska och dela min kärlek i glädje och i sorg Dig vill jag älska för alltid va nära så länge du finns hos mig det är dig jag vill älska de stunder i livet i mörker och i ljus dig vill jag älska, för alltid va nära så länge jag finns hos dig hör du hur fåglarna sjunger i träden, hör du hur vindarna viskar ditt namn vi e tillsammans för evigt min kära, jag vill hålla dig i min famn Vi följer vägen som leder mot stranden, i den stunden vi har varann Då vill jag älska och hålla dig nära, så länge jag nånsin kan Dig vill jag älska och dela min kärlek, i glädje och i sorg dig vill jag älska, för alltid va nära så länge du finns hos mig det är dig jag vill älska de stunder i livet, i mörker och i ljus dig vill jag älska, för alltid va nära, så länge jag finns hos dig dig vill jag älska och dela min kärlek i glädje och i sorg dig vill jag älska för alltid va nära så länge du finns hos mig det är dig jag vill älska de stunder i livet i mörker och i ljus dig jag vill älska för alltid va nära så länge jag finns hos dig Från albumet Dig Ska Jag Älska

Comments


bottom of page