top of page

Kära Rut 1970

Vinyl singel


Kära Rut

Det är lördagskväll och jag som vanligt uti parken gå Jag blev kär uti en flicka med henne sista dansen jag får. Och när dansen är slut jag med henne vandra ut och jag frågar om hennes namn, det var Rut. Ja, jag frågade Rut om jag henne en godnattpuss fick ge i hennes underbara ögon och mun jag svaret fick se att svaret blev ja, det visa´ hon i natt att det va´ när hon med rädsla uti rösten sa att. O vad jag älskar dig du får ej släppa mig när du mig din kärlek gett i dina ögon jag har sett du är det bästa som hänt nu har du min kärlek tänt, nu har jag äntligen fått det jag aldrig nått. Nu när denna underbara lördagskväll har nått sitt slut uti mina kärleksfyllda öron klinga namnet Rut denna kärleksrika natt har varit som en dröm jag förstår att mitt hjärta öppnats i bristande sött. O kära Rut låt det aldrig ta slut för den kärlek du ger jag tigger mer och mer du är det bästa som hänt nu har du min kärlek tänt nu har jag äntligen fått det jag aldrig har nått. O vad jag älskar dig du får ej släppa mig nu när du mig din kärlek har gett i dina ögon jag har sett du är det bästa som hänt nu har du min kärlek tänt nu har jag äntligen fått det jag aldrig nått Upphovsman: Christer Eriksson Förlag: Habima AB Från albumet Kära Rut
Comments


bottom of page