top of page

2020-TALET

inställda spelningar & ljus i tunneln

2020 drog Covid-pandemin över världen och ingenting blev längre sig likt. Pandemin slog hårt mot nöjesindustrin och självklart även mot Lasse Stefanz. Med inställda spelningar tvingades bandet ta en ofrivillig paus från turnélivet och vid sidan om musiken pyssla med lite annat. Men bandet ligger inte på latsidan för detta, i spåren av pandemin skrivs nytt material och under 2021 & 2022 släpps singlarna ”En bättre man”, ”Aldrig har jag älskat så” samt nya versioner av ”Är det kärlek du behöver” och "Peppelinos Bar". På midsommarafton 2022 släpps även ett helt nytt album "Evergreen", innehållande 16 låtar inklusive 2 röjiga N!NE-remixer.

I mitten av 2021 lättar så äntligen covidrestriktionerna och bandet kan äntligen börja spela och turnéra igen! 2021 Lasse Stefanz blir stolta årets Guldambassadörer i hemstaden Kristianstad, och bandet lanserar vi en ny fräsch webbshop.

I april 2022 medverkar bandet i TV4:s Bingo Lotto. Det meddelas även att det äntligen är det dags för Olle Jönsson att representera Lasse Stefanz i TV4-programmet "Så Mycket Bättre".

Framtiden börjar äntligen se ljus ut igen!

bottom of page