top of page

Country Winter Party 20171. Aldrig Mer

Aldrig mer ska någon få mitt hjärta Aldrig mer ska någon få min hand Jag svär mej fri från kärlek, Sorg och smärta Vill glömma allt så fort man bara kan Drömde om att möta nån att älska Leva lycklig i en livslång relation Dela sorg och glädje med nån annan Och hamnade i denna situation Aldrig mer… Men skulle det en dag mot all förmodan Hända nåt som ändrar mitt beslut Är jag inte den som smiter undan Då kommer jag att löpa linan ut Aldrig mer…

Upphovsman: Kent Fingal- Haidi Krohn

Från albumet Roadtrip

2. Allting Försvinner
3. Cry To Me
4. Den Jag Är Idag
5. Hanna Kommer Hem
6. Huaröd
7. Karusellen
8. Långt Ifrån
9. Margarita Time
10. Nu Finns Bara Minnena Kvar (Nobody´s Darling But Mine)
11. Packa Väskan Igen
12. Till En Fader
13. Vänta Dig Ingenting
14. Vem Kan Hon Va´ (Girl On The Billboard)

Comments


bottom of page