top of page

Wind Me Up 2017

1. Ännu En Vår

Lugnet har lagt sej över stormen Hjärtat har lyssnat på sin sång Livet går stillsamt in i ro Allt har sitt slut Blygsam är tanken jag sänder Lyft av vingar mot skyn Så går min hälsning mot annan värld

Jag närmar mej slutet på resan Men drömmer om ännu en vår Syrener som blommar än en gång När tiden den nalkas Är tacksam för vad livet har gett mej Trygg i hjärta och själ Men jag drömmer om Ännu en vår

Orken är inte densamma Kraften sinar som du vet Dag och natt blandas ihop Kommer och går Minnet har börjat svika Namn och år faller bort Visst känns det ledsamt Men så är livets gång

Jag närmar mej slutet på resan…

Upphovsman: Kent Fingal- Haidi Krohn

Från albumet Wind Me Up

2. Carry me, Carrie
3. Där Vildrosorna Blommar
4. Du Får Aldrig Hennes Kärlek
5. Du Hinner Med En Gubbe Till
6. En Dag TillsammanS
7. Ensam
8. Kärleken Är Röd
9. Kysser Namnet På Brevet Som Hon Skrev
10. Min Resa Genom Livet
11. No More
12. Nu Står Jag Ensam Kvar
13. Släpp Taget
14. Sunset Cantina
15. Would You Like To Play With Fire

Comments


bottom of page