top of page

Cuba Libre 20111. Äppelblom, Hägg Och Syren

Den vackraste tiden på året Det är mellan hägg och syren Då står hela naturen i blomning Och spelar sin bästa scen När solen värmer från söder Då slår äppelträden ut På kvällen när vårsolen glöder Tar jag vara på varje minut Jag vill gå genom dalen Bland äppelblom hägg och syren Den tiden på året då luften Är klar och ren Jag vill gå genom dalen På kvällen när timmen är sen För då doftar det bäst av Äppelblom hägg och syren Jag sätter mig ner i gräset Och jag packar upp min mat När vindarna blåser i träden Trillar äppelblom ner på mitt fat Jag sitter och njuter av livet I min vackra dal Jag tittar på bästa motivet Och hör sång av en näktergal Jag vill gå genom dalen… Upphovsman: Martina Karlsson Förlag: Golden Songs Från albumet Cuba Libre2. Brev Till En Vän
3. Comment Ca Va
4. Cuba Libre
5. Dagen Går mot kväll
6. Dom Kallar Mej Playboy
7. Driving My Life Away
8. Ett Regn Av Tårar
9. I Surrender
10. När Tunga Moln Har Landat
11. På Vår Camping
12. Rap Das Armas- Parapapa
13. Send Me Some Lovin´
14. Sweet Senorita
15. Tiden Läker Inga Sår
16. Vi Ses Snart Igen


Comments


bottom of page