top of page

Det Här Är Bara Början 2003 (EMI)
1. Är Det Kärlek Du Behöver- It Ain´t All Over Here

Varje dag vid fyratiden har jag sett dej gå förbi. Du är vacker som en blomma och du är ung och du är fri. Du bor i huset mitt emot mej och brukar vinka nån gång ibland. Varje gång som jag dig ser och varenda gång du ler är det någonting som sker. Är det kärlek du behöver får du gärna komma över. Jag ska ge dig allt gånger tusenfalt som du ber mig om. Även om du skulle tveka tror jag inte du kan neka till att även du behöver mej precis som jag behöver dej.

Sitter här vid mitt fönster det har jag gjort sen klockan tre. Och det är samma gamla mönster inget nytt för mej att se. Men när klockan slagit fyra kommer du förbi och allt känns bra. Om du är ensam liksom jag stanna upp ett litet tag och ta del av mitt förslag.

Upphovsman: Al Anderson/ Rice/ Wilson Sv.text: Gert Lengstrand

Förlag: Blue Water Music Corp.

Från albumet Det Här Är Bara Början 2003 (EMI)


3. Cheerio
4. City Girls
5. De Sista Ljuva Åren
6. Den Lilla Krogen Där Nere I Hamnen- In´t Kleine Ca
7. Den Väg Som Jag Ska Gå
8. Dom Spelar Vår Sång- They´re Playin´ Our Song
10. Du Försvann Som En Vind
11. Elaine
12. En Blomma Bland Asfalt
13. En Gåva Från Himlen
14. En Kärleksaffär
15. Ensam I Ett Regn
16. Etthundra Mil Från Dig- Guitars, Cadillacs
17. Felicita
18. Flickan Från Karlaplan
19. Främling
20.Från Rum till Rum-The Grand Tour-
21. I Ett Fotoalbum
22. Ingenting Mer
23. Jag Ber Dig Förlåta Mig
24. Låt En Morgon Vakna
25. Månen Över Uppland- I Flew Over Our House Last Nig
26. När Gässen Återvänder
27. Nu får det vara slut- I`m Gonna Get A Life
28.Oh Julie
29. Oklahoma
30. Om Du Är Som Jag
31. Om Himlen Och Österlen
32. Orden Som Mor Min Sa- A Bible And A Bus Ticket Hom
33. Österlenvisan
34. Peppelinos Bar
35. Rockin´n´Reelin´
36. Sju Av Himlens Änglar – Seven Spanish Angels-
37. Ur Hjärtat På En Vän – Sunshine in The Rain-
38. Vägskäl
39. Världens Lyckligaste Par (med Lotta Engberg)


Comentarios


bottom of page