top of page

Rocky Mountains 20121. Billy Paul

Vad är det som händer Billy Paul När hatet gör människan hård som stål När kärleken ger själen svarta hål Vad är det som händer Billy Paul Min bäste vän sen nästan tjugo år I vått och torrt delade vi spår Så stod hon plötsligt framför dej en dag Hela livet blev förändrat i ett slag Jag ljuger om jag inte vågar sej Att jag bett till gud hon skulle lämna dej Fast innerst inne visste jag ändå Att vår vänskap var starkare än så Vad är det som händer Billy Paul… Den bild av dej som många andra fått Är kommen av de frö som du har sått Men sorgen vilar lika tung ändå När ingenting kan få en att förstå Kan svek och sorg ha sårat dej så djupt Och fått dej till att göra nåt sjukt Din mamma bad mej hälsa dessa ord Hennes kärlek finns alltid på vår jord Vad är det som händer Billy Paul Du går längre och längre bort från mål Vår vänskap har prövats vad den tål Vad är det som händer Billy Paul Vad är det som händer Billy Paul… Upphovsman: Vince Gill- sv. text:Haidi Krohn Förlag: Kobalt Music Publishing Ltd Från albumet Rocky Mountains2. En Sång Från Amerika
3. Ett Litet Hus I Skåne
4. Heart Of Stone
5. I Glädje Och Sorg
6. I Mina Skor
7. Jag Far Från Waco (How Far To Waco)
8. Min Rödaste Ros (Autumn Rose)
9. När Natten Kommer
10. Oh Sha-na-na-na
11. Om Du Vill Tala Om Kärlek
12. Pretend
13. Sara Solsken
14. Sommar, Höst, Vinter Och Vår


Comments


bottom of page