top of page

Trouble Boys 20131. Bruden som går över lik

– Don’t Think My Baby’s Coming Back – Hennes smak för dyra vanor borde varnat mej Helt förblindad av en galen tjej Gled jag in i stormens vik Fast för bruden som går över lik Hon ratta cabbe och var hot och cool Med höga klackar och i kortkort kjol Mitt kort gick varmt i varje dyr butik Fast för bruden som går över lik Fyra år men sen fick jag nog Då tog hon cabben och drog iväg Fyra år tills jag förstod Han däruppe borde varnat mej Jag gav efter för varenda nyck Hon körde över mej i 100 knyck Men mitt hjärta sjöng som av ljuv musik Fast för bruden som går över lik Fyra år men sen fick jag nog… Det som finns är nu en svalnad glöd Och när vi möts så lyser lampan röd Men jag minns den tid när jag var rik Fast för bruden som går över lik… Upphovsman: Van McCoy – Sv.text: Haidi Krohn Förlag: BMG Chrysalis Scandinavia AB Från albumet Trouble Boys2. Dags för en tango
3. Ingen ser min tår
4. Kan du älska mig ändå
5. Lång väg tillbaka
6. Lies
7. När hon glömt – Born To Be Blue
8. När jag är med dig
9. När livet vänder
10. Res dig Joe
11. Riktig kärlek
12. Samma tid, samma plats
13. Trouble Boys
14. Twang thang
15. Väl bevarat och gömt


Opmerkingen


bottom of page