top of page

Vad Tiden Går 1974

Vinyl album


Vad Tiden Går

Där står jag nu den sommaren och sommaren med mig håhåja vad tiden den går här står jag med en gammal vän jag mött för länge sen´ håhåja vad tiden den går. Det fanns en gång en vacker sång om kärlek, tro och hopp om frihet och sommarsång jag minns den första gången jag såg min sockertopp det känns som igår fast det var femtio år sen´. Här står jag nu en gammal man med hatt och lång kavaj håhåja vad tiden den går vid sidan om står gumman min med leendet på mun håhåja vad tiden den går. Det fanns engång en pojke som livet lekte för han gav sig ut i världen att söka lyckans ljus den tiden har svunnit han ofta tänker på de stunder han har vunnit ja, de är mycket små. Här står jag nu och tittar ut på barnens sommarlek håhåja vad tiden den går jag minns mig själv för länge sen´ då livet log mot mig håhpja vad tiden den går. Jag minns den första gången som jag såg min sockertopp det känns som igår fast det var femtio år sen´. Här står jag nu och ler mot dig min kära trogna vän håhåja vad tiden den går jag har din slitna hand i min och tänker då som förr håhåja vad tiden den går. Håhåja vad tiden den går. Håhåja vad tiden den går. Upphovsman: J.C Ericsson Förlag: Camp Music Från albumet Vad Tiden Går
Kommentare


bottom of page